• Gratis verzending wanneer de bestelling hoger is dan 175 €

Onze ervaring - uw expert in onderdelen sinds 1963

 

Mensen en expertise

Het is onze visie om op alle niveaus een toegevoegde waarde te creëren.

Met een vooruitziende en klantgerichte aanpak bouwen we duurzame relaties op en helpen we onze partners en klanten bij het uitvoeren van succesvolle ondernemingen. Duurzame commerciële relaties helpen ons om de leidende leverancier van automotive elektrische componenten in Europa te blijven.

De hoogpresterende en regelmatig getrainde compagnons van HC-CARGO nemen hun verantwoordelijkheid en gebruiken hun talenten om onze partners de best mogelijke service te garanderen. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Door onze decennialange aanwezigheid op de markt hebben wij:

  • diepgaande kennis van onze markt
  • ervaring in het omgaan met innovatieve producten.

We hebben uitstekende contacten bij de aftermarket-fabrikanten; u kunt er dus zeker van zijn dat we voldoen aan de maatstaven van de industrie en onze eigen hoge kwaliteitsnormen.

Alles bij elkaar opgeteld, hebben wij de expertise om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw onderneming en uw klanten, nu en in de toekomst.

U bent altijd welkom bij HC-CARGO. 

Geschiedenis

Holger Christiansen (1927-2000) legde in 1963 de basis voor het succesverhaal van HC-CARGO. Het hoofdkantoor van het bedrijf was - en is nog steeds - gevestigd in de Deense stad Esbjerg.

HC-CARGO gaat op een vooruitziende en klantgerichte manier om met marktveranderingen en technische ontwikkelingen. Dit vormt tevens de drijfkracht achter de medewerkers van HC-CARGO. Al meer dan 50 jaar waarderen klanten niet alleen de hoge kwaliteit van de producten van HC-CARGO, maar ook de uitstekende service en het sterke partnerschap dat ze met ons hebben.

Tegenwoordig zijn de startmotoren, dynamo's, compressoren voor airconditioning, vervangingsdelen en accessoires voor auto's van HC-CARGO sterk aanwezig op de onafhankelijke automotive aftermarket.

Holger Christiansen A/S werd in 2008 overgenomen door de Bosch Company. Sindsdien is HC-CARGO een merk van de Bosch Group.

HC-CARGO Experts

Anders, logistiek

”In de Automotive business zijn perfecte logistieke processen nodig. Als logistiek manager geef ik vorm aan de leverketen om te zorgen voor een efficiënte en betrouwbare levering aan u. U kunt vertrouwen op onze uitgebreide knowhow en ons zeer moderne voorraadsysteem.”

Anja, productmarketing

”De HC-CARGO-catalogi dekken maar een gedeelte van het complete HC-CARGO-programma. We breiden het programma voortdurend uit en passen het aan met nieuwe producten, zo krijgt u altijd de juiste aanbieding auto-elektrische producten wanneer u ze nodig heeft!”

Lars, magazijnmanager

”Ik ben de manager van het centrale magazijn in Esbjerg. Ik zorg ervoor dat u de juiste producten op tijd geleverd krijgt. We hebben al onze producten op voorraad om te zorgen voor snelle, efficiënte levering. Bestellingen die voor 13.00 u (CET) worden geplaatst op een door de weekse dag worden dezelfde dag nog verzonden. Binnen Europa worden ze de volgende dag geleverd.”

Martin, inkoop

”Het is niet echt eenvoudig om een HC-CARGO-leverancier te worden. Ze moeten DIN EN ISO 9001 gecertificeerd zijn en voldoen aan een lijst met voorwaarden. En ze moeten me vooral ook kunnen overtuigen. Ik bezoek onze leveranciers samen met onze kwaliteitsafdeling en test hen uitgebreid voordat ze de eerste producten leveren."

HC-CARGO van dichtbij

HC-CARGO Benelux