• Gratis verzending wanneer de bestelling hoger is dan 175 €

HC-CARGO - Kwaliteit is alles

dwdwd

 

Hoe garanderen we dat onze producten van hoge kwaliteit zijn? We voeren zorgvuldige tests uit op onze kwaliteitsafdeling. Onze ingenieurs testen de onderdelen op interactie, perfecte passing en eenvoudige installatie voor ze worden goedgekeurd en vrijgegeven voor verkoop. Onze testprocedures zorgen ervoor dat we onze beloftes waar kunnen maken.

De order- en managementprocessen van HC-CARGO zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001.

OE-kwaliteit bij HC-CARGO


Het pictogram 5-star helpt u bij het maken van uw productkeuze. Wanneer u dit pictogram ziet, is het onderdeel van OE-kwaliteit, dat wil zeggen de beste kwaliteit op de markt.

Indien er geen pictogram verschijnt, heeft het onderdeel een aftermarket-kwaliteit. Dat wil zeggen de kwaliteit die u gewend bent van HC-CARGO, getest op onze testlocaties voorafgaand aan introductie.

Het HC-CARGO 5*-programma bevat producten die in de automotive aftermarket bekend staan als “originele vervangingsdelen”. De leveranciers van deze onderdelen zijn OE-fabrikanten.

Toegang tot het volledige programma en de e-shop hier

 

Because Quality is Key to us

 

Controle van leveranciers

Het is niet eenvoudig om leverancier van HC-CARGO te worden. Leveranciers moeten voldoen aan een lange lijst met eisen. Ze moeten gekwalificeerde processen hebben en onze ervaren kwaliteitsmanagers en ingenieurs, die de leveranciers veelvuldig bezoeken om ze grondig te testen, voor zich winnen. Dit is een continu proces dat de gehele samenwerkingsperiode blijft voortgaan.

Wij verwachten van onze leveranciers ook dat ze gecertificeerde managementprocessen hebben. Daarom zijn zij DIN EN ISO 9001 of TS 16949-gecertificeerd.

Leverancier eisen.

Verkoopvoorwaarden.

 

Steeds groener en schoner

Ons toegewijde en competent ontwikkelteam zorgt voor zeer betrouwbare en bijzonder duurzame processen. Wij hebben de ISO 9001:2000 certificering ontvangen. Daarnaast zijn we ISO 14001 gecertificeerd, wat een bevestiging is van ons milieubeleid.

Bovendien zijn we continu bezig met het optimaliseren van het energieverbruik in onze gebouwen. De gerichte inspanningen van onze afdeling Facility Management houden ons op het juiste spoor en we streven altijd naar de best mogelijke oplossingen.

Waarom repareren?

Het is vaak simpelweg een goedkopere en een snellere oplossing voor de klant. Door kapotte of versleten onderdelen te vervangen door onderdelen van HC-CARGO heeft de klant nog steeds een eenheid van de beste kwaliteit. Met name wanneer het om een ongebruikelijke OE-eenheid gaat, zal het voordeliger zijn om te repareren.

Wanneer je het milieuaspect in acht neemt zijn reparaties ook beter. Je bespaart op grondstoffen als de levensduur van de eenheid wordt verlengd. Andere productiekosten (zoals energie, logistiek enz.) zijn lager en zo ook de impact op het milieu. Door onze gerichte revisie-werkzaamheden hebben onze fabrieken het ISO/TS 16949 certificaat gekregen.

 

HC-CARGO van dichtbij

HC-CARGO Benelux