HC-CARGO BRUSH GEARS AND BRUSH BOXES

Ga naar: Regelaar

 

HC-CARGO borstelhouders

Borstels zijn een van de belangrijkste slijtdelen in zowel een startmotor als een alternator. Daarom zijn ze ook een van de meest voorkomende redenen voor startproblemen of onvoldoende laden.

Met betrekking tot de borstels zijn er heel veel verschillende aanbiedingen op de markt met grote verschillen in kwaliteit. Het gebruik van verkeerde borstels of borstels van slechte kwaliteit kan gemakkelijk leiden tot nog meer schade aan de startmotor of de alternator. Met name wanneer rekening moet worden gehouden met de juiste spanning omdat die de vereiste borstelkwaliteit bepaalt.

De borstels van HC-CARGO voldoen net zoals de OEM borstels aan de specificaties.  Bovendien garanderen onze borstels en borstelhouders de maximale prestaties, duurzaamheid, pasvorm en afmetingen.

Het assortiment borstelhouders en bijhorende borstelsets van HC-CARGO bestaat uit onderdelen voor Bosch, CAV, Dichto, Valeo, Hitachi, Mitsubishi, Vistion, Ford, Butec, Delco Remy en vele andere toepassingen.

Uit analyses blijkt dat klanten kwaliteitsoplossingen voor oudere toepassingen willen tegen een gunstige prijs. Daarom breiden we continu het HC-CARGO assortiment uit met nieuwe en betere borstelhouders en borstelsets, zodat het nog uitgebreider wordt.

We bieden je meer dan 1000 onderdeelnummers! Je vindt ze in onze automotive online shop:

Borstelhouders
Borstelset
Borstelbrug

 

Wist je dat?

Reserveonderdelen van HC-CARGO gebaseerd zijn op meer dan 5 decennia ervaring met het omgaan en herfabriceren van starters en alternators.

Al onze vervangingsonderdelen worden getest volgens de gedefinieerde specificaties in de automobielindustrie. Jouw garantie voor kwalitatief hoogwaardige producten