• Gereduceerde verzendkosten bij een bestelling van meer dan 175 €. Geldig bij zowel standaard- als expresverzending.

HC-CARGO - Kwaliteit is alles

dwdwd

 

Hoe garanderen we dat onze producten van hoge kwaliteit zijn? We voeren zorgvuldige tests uit op onze kwaliteitsafdeling. Onze ingenieurs testen de onderdelen op interactie, perfecte passing en eenvoudige installatie voor ze worden goedgekeurd en vrijgegeven voor verkoop. Onze testprocedures zorgen ervoor dat we onze beloftes waar kunnen maken.

De order- en managementprocessen van HC-CARGO zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001.

Uitstekende kwaliteit @ HC-CARGO
 


Het HC-CARGO 5-sterren assortiment bevat starters, alternatoren, componenten hiervoor en aircocompressoren. Gemeenschappelijk voor al deze HC-CARGO 5-sterrenproducten is dat ze worden verkregen van OEM's en handelaren in originele uitrusting. Dit zorgt voor producten met hoge prestaties en betrouwbaarheid.

Wij bieden u dit alternatief om alle elektrische auto-onderdelen voor u beschikbaar te stellen bij HC-CARGO. Zowel voor de prijsbewuste als de kwaliteitsgerichte klant – zodat u al uw aankopen op één plek kunt doen.

Deze alternatieve hoogwaardige producten zijn zowel in gedrukte catalogi als in onze online winkel, waar u altijd het actuele portfolio vindt, gemarkeerd met een "5-sterren"-pictogram.

Als er geen pictogram verschijnt, is het onderdeel van aftermarket-kwaliteit, d.w.z. de kwaliteit die u kent van HC-CARGO – goedgekeurd door onze ervaren kwaliteitsingenieurs.

HC-CARGO - wij helpen u bij het maken van de juiste productkeuze.

Toegang tot het volledige programma en de e-shop hier

Because Quality is Key to us

Controle van leveranciers

Het is niet eenvoudig om leverancier van HC-CARGO te worden. Leveranciers moeten voldoen aan een lange lijst met eisen. Ze moeten gekwalificeerde processen hebben en onze ervaren kwaliteitsmanagers en ingenieurs, die de leveranciers veelvuldig bezoeken om ze grondig te testen, voor zich winnen. Dit is een continu proces dat de gehele samenwerkingsperiode blijft voortgaan.

Wij verwachten van onze leveranciers ook dat ze gecertificeerde managementprocessen hebben. Daarom zijn zij DIN EN ISO 9001 of TS 16949-gecertificeerd.

Steeds groener en schoner

Ons toegewijde en competent ontwikkelteam zorgt voor zeer betrouwbare en bijzonder duurzame processen. Wij hebben de ISO 9001:2000 certificering ontvangen. Daarnaast zijn we ISO 14001 gecertificeerd, wat een bevestiging is van ons milieubeleid.

Bovendien zijn we continu bezig met het optimaliseren van het energieverbruik in onze gebouwen. De gerichte inspanningen van onze afdeling Facility Management houden ons op het juiste spoor en we streven altijd naar de best mogelijke oplossingen.

Waarom repareren?

Het is vaak simpelweg een goedkopere en een snellere oplossing voor de klant. Door kapotte of versleten onderdelen te vervangen door onderdelen van HC-CARGO heeft de klant nog steeds een eenheid van de beste kwaliteit. Met name wanneer het om een ongebruikelijke OE-eenheid gaat, zal het voordeliger zijn om te repareren.

Wanneer je het milieuaspect in acht neemt zijn reparaties ook beter. Je bespaart op grondstoffen als de levensduur van de eenheid wordt verlengd. Andere productiekosten (zoals energie, logistiek enz.) zijn lager en zo ook de impact op het milieu. Door onze gerichte revisie-werkzaamheden hebben onze fabrieken het ISO/TS 16949 certificaat gekregen.
 

HC-CARGO van dichtbij

HC-CARGO Benelux