• Gereduceerde verzendkosten bij een bestelling van meer dan 175 €. Geldig bij zowel standaard- als expresverzending.

Onze ervaring - uw expert in onderdelen sinds 1963

 

Mensen en expertise

Het is onze visie om op alle niveaus een toegevoegde waarde te creëren.

Met een vooruitziende en klantgerichte aanpak bouwen we duurzame relaties op en helpen we onze partners en klanten bij het uitvoeren van succesvolle ondernemingen. Duurzame commerciële relaties helpen ons om de leidende leverancier van automotive elektrische componenten in Europa te blijven.

De hoogpresterende en regelmatig getrainde compagnons van HC-CARGO nemen hun verantwoordelijkheid en gebruiken hun talenten om onze partners de best mogelijke service te garanderen. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Door onze decennialange aanwezigheid op de markt hebben wij:

  • diepgaande kennis van onze markt
  • ervaring in het omgaan met innovatieve producten.

We hebben uitstekende contacten bij de aftermarket-fabrikanten; u kunt er dus zeker van zijn dat we voldoen aan de maatstaven van de industrie en onze eigen hoge kwaliteitsnormen.

Alles bij elkaar opgeteld, hebben wij de expertise om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw onderneming en uw klanten, nu en in de toekomst.

U bent altijd welkom bij HC-CARGO. 

Geschiedenis

Holger Christiansen (1927-2000) legde in 1963 de basis voor het succesverhaal van HC-CARGO. De Scandinavische afdeling van HC-CARGO bevindt zich nog steeds in Esbjerg (DK).

HC-CARGO gaat op een vooruitziende en klantgerichte manier om met marktveranderingen en technische ontwikkelingen. Dit vormt tevens de drijfkracht achter de medewerkers van HC-CARGO. Al meer dan 50 jaar waarderen klanten niet alleen de hoge kwaliteit van de producten van HC-CARGO, maar ook de uitstekende service en het sterke partnerschap dat ze met ons hebben.

Tegenwoordig zijn de startmotoren, dynamo's, compressoren voor airconditioning, vervangingsdelen en accessoires voor auto's van HC-CARGO sterk aanwezig op de onafhankelijke automotive aftermarket.

Holger Christiansen A/S werd in 2008 overgenomen door de Bosch Company. Sindsdien is HC-CARGO een merk van de Bosch Group.

HC-CARGO van dichtbij

HC-CARGO Benelux