• Gereduceerde verzendkosten bij een bestelling van meer dan 175 €. Geldig bij zowel standaard- als expresverzending.

Onze ervaring - uw expert in onderdelen sinds 1963

 

Mensen en expertise

Het is onze visie om op alle niveaus een toegevoegde waarde te creëren.

Met een vooruitziende en klantgerichte aanpak bouwen we duurzame relaties op en helpen we onze partners en klanten bij het uitvoeren van succesvolle ondernemingen. Duurzame commerciële relaties helpen ons om de leidende leverancier van automotive elektrische componenten in Europa te blijven.

De hoogpresterende en regelmatig getrainde compagnons van HC-CARGO nemen hun verantwoordelijkheid en gebruiken hun talenten om onze partners de best mogelijke service te garanderen. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Door onze decennialange aanwezigheid op de markt hebben wij:

  • diepgaande kennis van onze markt
  • ervaring in het omgaan met innovatieve producten.

We hebben uitstekende contacten bij de aftermarket-fabrikanten; u kunt er dus zeker van zijn dat we voldoen aan de maatstaven van de industrie en onze eigen hoge kwaliteitsnormen.

Alles bij elkaar opgeteld, hebben wij de expertise om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw onderneming en uw klanten, nu en in de toekomst.

U bent altijd welkom bij HC-CARGO. 

Geschiedenis

Holger Christiansen (1927-2000) legde in 1963 de basis voor het succesverhaal van HC-CARGO. Het hoofdkantoor van het bedrijf was - en is nog steeds - gevestigd in de Deense stad Esbjerg.

HC-CARGO gaat op een vooruitziende en klantgerichte manier om met marktveranderingen en technische ontwikkelingen. Dit vormt tevens de drijfkracht achter de medewerkers van HC-CARGO. Al meer dan 50 jaar waarderen klanten niet alleen de hoge kwaliteit van de producten van HC-CARGO, maar ook de uitstekende service en het sterke partnerschap dat ze met ons hebben.

Tegenwoordig zijn de startmotoren, dynamo's, compressoren voor airconditioning, vervangingsdelen en accessoires voor auto's van HC-CARGO sterk aanwezig op de onafhankelijke automotive aftermarket.

Holger Christiansen A/S werd in 2008 overgenomen door de Bosch Company. Sindsdien is HC-CARGO een merk van de Bosch Group.
 

HC-CARGO Experts

Logistiek

Wij leveren binnen het afgesproken tijdvak – veilig en betrouwbaar. Onze supply chain waarborgt dit, het is efficiënt ontworpen en u kunt vertrouwen op onze uitgebreide vakkennis en ons geavanceerde opslagsysteem.

Product Marketing

Wij presenteren al onze 25,000+ product nummers in onze geprinte catalogi en in onze online winkel. Iedere dag werken wij aan het uitbreiden van ons programma met nieuwe producten, zo kunt u altijd vinden wat u van ons nodig hebt.

Voorraad

We hebben al onze producten op voorraad om te zorgen voor snelle en efficiënte levering binnen het afgesproken tijdvak. Wanneer u voor 13:00 op een werkdag besteld, verzenden wij de bestelling diezelfde dag – dit betekent dat wij (binnen Europa) de volgende dag kunnen leveren.

Inkoop

Het is niet makkelijk om een HC-CARGO leverancier te worden. Onze leveranciers moeten voldoen aan een breed scala van voorwaarden en moeten DIN en ISO 9001 gecertificeerd zijn. Tenslotte moeten zij onze kopers overtuigen. Wij bezoeken onze leveranciers voordat zij producten aan ons leveren – wij testen de leveranciers en doen dit in nauwe samenwerking met onze kwaliteitsafdeling.

HC-CARGO van dichtbij

HC-CARGO Benelux